برگزاری مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات ۳۰ ساله کارمند واحد نقلیه دانشگاه

به مناسبت بازنشستگی جمال عقیلیان کارمند واحد نقلیه دانشگاه، مراسم قدردانی از زحمات وی در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به مناسبت بازنشستگی جمال عقیلیان، کارمند واحد نقلیه دانشگاه، مراسم قدردانی از زحمات وی در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و مسئولین و کارشناسان این حوزه برگزار شد.

در این جلسه ضمن اهدا گل و شیرینی به جمال عقیلیان از زحمات ایشان در طول سال های خدمتش تقدیر شد.

آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه  بیان کرد: بازنشستگان دانشگاهی با کوهی از تجربه میتوانند بهترین راه گشا و مشاورین بسیار خوب در زمینه های مختلف  باشند و باید جوان تر ها از تجارب آنان به خوبی بهره مند شوند.

وی در ادامه افزود: در سیستم های کاری، فرصت زیادی برای آزمون و خطا وجود ندارد و اگر بتوانیم از تجارب پیشکسوتان و بازنشستگان به درستی بهره مند شویم دیگر نیازی به آزمون و خطا در مسائل پیش رو نخواهد بود.