افزایش تعداد پایگاهها از ۴۰ به ۵۷ مورد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان همدان از افزایش تعداد پایگاهها از ۴۰به ۵۷ باب خبر داد.

دکتر معصومی در نشست رییس اورژانس کشور با هیات رییسه دانشگاه با اشاره به دستاوردها، اقدامات و گزارش عملکرد مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در سال های ۹۲ تا ۹۷اظهار کرد: تعداد پایگاهها از ۴۰به ۵۷ باب رسیده است که چهار پایگاه به دانشکده اسدآباد منتقل شده است.

دکتر معصومی در ادامه افزود: تعداد ۱۰بنای جدید برای پایگاهها احداث شده است همچنین اورژانس هوایی با ۲۵۰ مورد ماموریت تاکنون از مرداد ماه ۹۳ راه اندازی شده است.

دکتر معصومی از اخذ رتبه یک برنامه های کاهش خطر بلایا در سال ۹۴ گفت: جذب ۹۳ نفر نیروی پیمانی و دریافت ۵۰ عدد آمبولانس جدید و تدارک ۲۲۰ دستگاه بی سیم دیجیتال و سایر تجهیزات شبکه ارتباطات بی سیم از دیگر اقدامات انجام شده است.

وی اضافه کرد: کاهش زمان رسیدن به بالین بیمار یا مصدوم مورد توجه بوده و در حال حاضر در شهرها ۴ دقیقه و در جاده ها ۷ دقیقه است.

دکتر معصومی با بیان اینکه هشت پد فرود بالگرد استاندارد در مراکز درمانی شش شهرستان تابعه استان احداث شده است، اظهار کرد: عملیات عمرانی احداث ۱۱ باب بنای ویژه پایگاههای اورژانس شروع شده است.

ایشان از برگزاری ۶۰ دوره آموزشی در هر  سال برای کارکنان خبر داد و گفت: وسایل ورزشی برای تمام پایگاههای استان فراهم شده است.

همچنین با اشاره به تشکیل پرونده سلامت جسمی و روانی کارکنان و انجام معاینات سالیانه تصریح کرد: راه اندازی سایت مرکز که آمار مراجعین آن رتبه های اول تا سوم را در بین مراکز اورژانس ۶۵ دانشگاه کشور از حیث تعداد مراجعین دارد.

معصومی از چاپ ۱۳۴عنوان پمفلت مرتبط با تیراژ ۱۳۴هزار برگ خبر داد و افزود: خریداری ۸۰۰ قلم، اقلام تملک دارایی رفاهی و پزشکی برای پایگاهها در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به دریافت گواهی نامه بهبود کیفیتiso  در سال ۹۴ اظهار کرد: ۲۰ مورد طرح پژوهشیHSR  در خصوص موضوعات مرتبط با شرح وظایف مرکز انجام شده است.

همچنین  در ادامه افزود: آموزش جامعه به ۱۰هزار نفر در سال صورت گرفته است و تقویت اقلام جایگزین آب، برق، سوخت و ارتباطات پایگاه ها در دستورکار بوده است.

وی با اشاره به تدارک ۱۵دستگاه تله کاردیولوژی یادآور شد که سخت افزار مورد نیاز اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵ و راه اندازی آن در بهمن ماه سالجاری در شهرستان همدان تدارک دیده شده است.

دکتر معصومی راه اندازی سامانهMCMC را از دیگر اقدامات مهم خواند و ابرز امیدواری کرد که اقداماتی در این راستا گسترش یابد.