رییس اورژانس کشور:

لزوم راه اندازی نرم افزار اورژانس ۱۱۵ تا عید نوروز

دکتر کولیوند با تشکر از رئیس دانشگاه و همکاران پیگیر دانشگاه به ویژه دکتر معصومی رییس اورژانس پیش بیمارستانی استان همدان، اورژانس همدان را یکی از بهترین مراکز فوریتهای پزشکی کشور دانست.

وی به تغییرات اساسی در اورژانس کشور و روند این تغییرات در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: با حضور دکتر هاشمی وزیر دلسوز و پرتلاش که نگاه ویژه ای به اورژانس داشت اورژانس از اداره به سازمان تغییر یافت و لجستیک آن نوسازی شد.

دکتر کولیوند گفت: هم اکنون ۳هزار پایگاه وجود دارد هم اکنون ۴۱ پایگاه هوایی فعال است و ۳۲۰ موتور آمبولانس فراهم شده است.

وی تلاش قابل تقدیر برای کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار یا مصدوم افزود: فوریتهای پزشکی در هر حادثه به عنوان اولین دستگاه بر بالین بیمار یا مصدوم حاضر میشود.

رییس اورژانس کشور دانشگاه علوم پزشکی افزود: همواره و به طور خاص در مراسم اربعین کمک حال اورژانس کشور بوده است و باید از نطر مالی و ساختاری مرکز همدان مورد توجه باشد.

وی با اشاره به فعال بودن و عملکرد مناسب فوریتهای پزشکی همدان در نوروز گفت: جلسه کمیسیون راه با جدیت پیگیری شود تا با برنامه ریزی و سرمایه گذاری مناسب  از بالا رفتن آمار کشته ها جلوگیری شود.

دکتر کولیوند در خصوص پوشش فراگیر خدمات فوریتهای پزشکی گفت: بر اساس پایگاهها، منابع و نیروی انسانی میتوان چارت تشکیلاتی مناسبی شکل داده شود.

وی با اشاره به تخصیص خوب آمبولانسها به استانهمدان پیگیری برای دریافت آمبولانسها را خواستار شد.

رئیس اورژانس کشور در خصوص کد ۲۰۴۷ ابراز امیدواری کرد که با توجه به وجود اورژانس هوایی شهرها نیز این موضوع را کامل کنند.

وی تاکید کرد که باید نرم افزار اورژانس تا عید نوروز در همه شهرها راه اندازی شود زیرا باید نظام جامع اطلاع رسانی مستقر شود.

دکتر کولیوند برگزاری دوره های آموزشی برای پیشگیری از حوادث مربوط به چهارشنبه سوری و فرهنگ‌سازی در این خصوص را با اهمیت دانست و پیگیری استخدام نیروی انسانی برای اورژانس را از دیگر اقدامات خواند و توضیحاتی در خصوص کارهای انجام شده در این زمینه ارائه کرد.

وی یادآور شد که تعداد ۳۰اورژانس ریلی با راه آهن هماهنگ شده است که اولین مورد شاهرود و دومین مورد همدان است.

دکتر کولیوند از ارتقای ۲۰امتیازی همدان در اعتباربخشی خبر داد و یاد آور شد که سالیانه  ۲هزار و ۵۰۰نیرو به اورژانس کشور اضافه میشود.