شکوفایی اورژانس کشور در سالهای اخیر مشهود است

دکتر سید حبیب اله موسوی بهار با قدردانی از حضور مدیر با لیاقت و توانمند اورژانس کشور اظهار کرد: شکوفایی اورژانس کشور در سالهای اخیر کاملا ملموس است و رضایت مندیها افزایش یافته است.

وی حضور قوی وموثر  اورژانس را مایه افتخار دانست و ابراز امیدواری کرد که شاهد روند رو به رشد مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه باشیم.

رییس دانشگاه افزود: عملکرد آمبولانسها در قبل از طرح تحول سلامت مناسب نبود به نمونه ای برخی اتفاقات آن سالها اشاره کرد.

وی با اشاره به خریداری آمبولانس‌های مجهز بعد از برجام گفت: تقویت نیروی انسانی، توجه به کارکنان، امکانات رفاهی و اجرای قانون بهره وری مورد توجه بوده است.

رئیس دانشگاه، دکتر نمکی را فردی مناسب برای دکتر هاشمی وزیر بهداشت  درمان و آموزش پزشکی دانست و یادآور شد که دکتر هاشمی چهره ماندگاری برای کشور محسوب میشوند و با سفر به مناطق مختلف کشور مایه خیر و برکت شدند.

وی با قدردانی از مدیریت دکتر معصومی در فوریتهای پزشکی استان همدان و تمام کارکنان علاقمند این مرکز، ابراز امیدواری کرد که  نظارت بر ساخت و ساز ساختمانها بهبود یابد و ارائه نظرات اورژانس برای این موضوع بااهمیت است تا خدمت رسانی در زمان بروز حوادث بهتر انجام شد.

دکتر موسوی‌بهار از رایزنیهای انجام شده با دانشگاه بوعلی سینا برای ایجاد پایگاه امدادرسانی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این موضوع هر چه سریع تر محقق شود‌.

وی از همه زحمت کشان برای ساخت و ساز پایگاه های فوریتهای پزشکی ازجمله دفتر فنی و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تشکر کرد.