نشست رییس اورژانس کشور با معاون توسعه دانشگاه و مسئولان اجرایی شهرستان تویسرکان در فرمانداری تویسرکان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، رئیس اورژانس کشور در حاشیه افتتاح مرکز فوریت‌های پایگاه‌ امام(ره) تویسرکان با اشاره به اینکه اورژانس پیش‌بیمارستانی در کشور سال ۴۳ شکل گرفته است اظهار کرد: از اول انقلاب اورژانس پیش‌بیمارستانی در استان همدان برای خدمات‌دهی فعال شده است.

دکتر پیرحسین کولیوند با بیان اینکه ما به لحاظ فعالیت اورژانس عنوان چهارم کشور را در دنیا داریم گفت: سال ۹۵ تعداد ۲ هزار ۴۰۰ دستگاه آمبولانس داشتیم اما اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یافته است، ضمن اینکه ظرف سه سال ناوگان کشور به میزان ۴۳ سال توسعه پیدا کرد.

وی با بیان اینکه اورژانس کشور به سازمان مجزایی تبدیل شده است بیان کرد: اورژانس یکی از سازمان‌های اصلی وزارت بهداشت است که اساسنامه آن مصوب و شورای نگهبان هم تایید کرده است

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه اورژانس و فوریت‌های پیش‌بیمارستانی از نهادهای مهمی است که به صورت تخصصی کار انجام می‌دهد ادامه داد: هر جا حادثه‌ای رخ داد مرکز فوریت‌های پیش‌بیمارستانی با عملکرد خوب و موفق اولین حضور خود را داشت.

وی با تاکید بر اینکه انجام کار درست و کم کردن صدمات از اهداف ماست افزود: در سطح دنیا با همت سازمان اورژانس امسال ایران برای نخستین بار در کشورهای گروه F دنیا قرار گرفته است.

دکتر کولیوند گفت: در گذشته تعداد کشته‌ها در حوادث جاده‌ای بیش از ۳۴ نفر به ازای هر ۱۰۰ نفر بوده که اکنون به ۲۰ نفر رسیده است، با برنامه‌ریزی دقیق و همراهی ناجا تلاش می‌کنیم با کاهش کشته‌ها و مصدومیت ترافیکی به نرم جهانی برسیم.

وی با اشاره به اینکه نرم جهانی در این خصوص ۱۷.۵ نفر است بیان کرد: در سطح کشور برنامه‌ریزی دقیق انجام دادیم تا کشته‌ها و مصدومان حوادث ترافیکی کاهش یابد تا سالانه یک تا ۲ هزار نفر از فوتی‌ها را کم کنیم.

رئیس اورژانس کشور با تاکید بر لزوم آموزش در خصوص مقابله با اتفاقات چهارشنبه آخر سال در مدارس و مساجد بیان کرد: سال گذشته میزان مصدومان ۳۰ درصد و میزان بستری‌ها ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه اورژانس همدان بین اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی موفق عمل کرده  است گفت: اورژانس تویسرکان یکی از بهترین اورژانس‌های کشور است و از نظر تجهیزات و فوریت‌های پزشکی چیزی کم ندارد به طوری که این شهر امروز جزو غنی‌ترین شهرها محسوب می‌شود.

دکتر کولیوند با اشاره به اینکه جنس کار ما عملیاتی است و به جای حرف عمل می‌کنیم ادامه داد: در همین راستا تلاش کردیم منابع خوبی به مناطقی که نیاز داشتند گسیل دهیم.

وی با اشاره به درخواست عراق برای اجرای سیستم اورژانس ایران در این کشور گفت: اورژانس هوایی رسما شکل جدیدی به خود گرفته که می‌تواند راهگشا باشد.

رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: تلاش می‌کنیم در چهار طرف شهر تویسرکان پد بالگرد ایجاد شود تا تمام روستاهای ما هم از این نعمت و خدمت بهره‌مند شوند؛ ضمن اینکه اکنون سه دستگاه آمبولانس را برای تویسرکان در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در کشور ۴۱ اورژانس هوایی داریم که تا به امروز ۲۴ هزار مصدوم جابجا کرده‌اند که ۶۵ درصد آنها نیاز به اتاق عمل داشتند اظهار کرد: ۴۰ هزار نفر را کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی رساندیم.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن خیرمقدم خدمت دکتر کولیوند رییس اورژانس کشور به استان همدان و شهرستان تویسرکان از اقدامات انقلابی و زیرساختی دکتر هاشمی وزیر سابق بهداشت که در حوزه بهداشت و درمان انجام شده است تشکر و قدردانی کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه با اشاره به انقلابی که در حوزه پیش بیمارستانی اتفاق افتاد ، صداقت ، سادگی  وتوانمندی را از ویژگی های شاخص دکتر کولیوند دانست.

وی در پایان افزود: از دکتر کولیوند بخاطر توجه ویژه ای که به استان همدان و بخصوص شهرستان تویسرکان دارند تشکر میکنم و  از زحماتی که دکتر معصومی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان همدان و کلیه همکاران ایشان در استان همدان تقبل میکنند جای تقدیر دارد.