برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی مهندسی مشاغل و بازخوانی آیین نامه جدید مهندسی مشاغل

کارگاه آموزشی توجیهی مهندسی مشاغل و بازخوانی آیین نامه جدید مهندسی مشاغل برگزار شد.

کارگاه آموزشی توجیهی مهندسی مشاغل و بازخوانی آیین نامه جدید مهندسی مشاغل توسط مدرسین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور مدیر توسعه سازمان و تحول اداری مرکز توسعه وزارت و کارشناسان مهندسی مشاغل وزارت برای مدیران توسعه سازمان و تحول اداری و کارشناسان مهندسی مشاغل دانشگاههای قطب ۳ آمایشی ( دانشگاههای کرمانشاه .ایلام . کردستان .اسداباد ) ُ و همینطور روسای امور اداری و کارگزینان استان همدان برگزار شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>