برگزاری کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی و شورای مدیران

کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی و شورای مدیران بیمارستان های دانشگاهی استان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

کمیته هزینه های بیمارستانی و شورای مدیران بیمارستان های دانشگاهی استان با حضور مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر نیاستی مدیربرنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر مساعد مدیرنظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه برگزار شد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه درکمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی و شورای مدیران بیمارستان ها اظهار کرد : در شرایط خاص امروز هماهنگی و همراهی کادر معاونت توسعه و اداری ضرورت بیشتری پیدا می کند.

وی با اشاره به جلسه دو ماه قبل گفت: با توجه به نوسانات بودجه ای، باید برنامه ریزی مدونی در مدیریت اعتبارات و هزینه ها داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ضمن قدردانی از حمایت های ریاست دانشگاه  دکتر موسوی بهار عنوان کرد:مدیریت بهینه منابع و مصارف طبق برنامه ریزی های انجام گرفته ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: بازنگری و خود اظهاری در بودجه ۹۷ از جمله نقاط مثبت این سرفصل بودجه ای بود اما به دلیل شرایط تحریمی، احتمالا نقاط مثبت کمتری در بودجه ۹۸ شاهد خواهیم بود.

مهندس رحیمی در ادامه افزود: خرید دارو وملزومات مصرفی استراتژیک پزشکی برای هشت تا دوازده ماه آینده بر اساس آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه و هماهنگی لازم با معاونت غذا و دارو صورت پذیرید و با توجه به این که در حال حاضر موجودی انبارها در شرایط خوبی است باید خرید بر حسب نیاز و ضرورت انجام شود.

وی متذکر شد: خرید داروی خارجی که مشابه داخلی دارد جز در موارد ضروری که باید با هماهنگی انجام شود ممنوع است .

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در بخش دیگری از جلسه خاطرنشان کرد: تعهدات بیمه سلامت بر اساس تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه و سازمان بیمه سلامت پا برجا می باشد.

وی همچنین خواستار مدیریت بهینه هزینه ها و کاهش هزینه های  غیر ضرور در روند مدیریت مالی منابع شد.

در ادامه جلسه نتایج پایش کشوری منابع تحول سلامت که توسط ارزیابان وزارت متبوع انجام شده بود ارائه و مهندس رحیمی اظهار داشت:پایش های استانی توسط تیم های کارشناسی ستاد انجام خواهد شد.

دکتر مساعد در جلسه کمیته مدیریت هزینه های بیمارستانی با اشاره به این موضوع که بیش از ۳۰ درصد هزینه های بیمارستانی در بخش دارو و تجهیزات است در خصوص خرید نیمه متمرکز داروهای استراتژیک نکات مهمی را بیان نمودند و به سوالات مدیران پاسخ داد.