برگزاری جلسه هم اندیشی پایش ، مهندسی سازمانی و مهندسی مشاغل

جلسه هم اندیشی پایش، مهندسی سازمانی و مهندسی مشاغل با حضور دکتر عابدی معاون رییس مرکز توسعه و تحول اداری وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع داتشگاه، جلسه هم اندیشی پایش ، مهندسی سازمانی و مهندسی مشاغل با حضور دکتر عابدی معاون رییس مرکز توسعه و تحول اداری وزارت بهداشت، عابدی، نادری کارشناسان مهندسی مشاغل و مهندسی سازمانی وزارت بهداشت، شایسه تقوی سبزواری مدیر توسعه و تحول اداری و کارشناسان حوزه تحول اداری و نیروی انسانی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه هم اندیشی، پایش و عملکرئ مدیریت توسعه سازمانی و تحول اداری در حوزه های مهندسی مشاغل و مهندسی سازمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برای بهبود روند این مهم پیشنهاداتی ارائه شد و همچنین نقاط قوت و قابل بهبود ساختار مهندسی مشاغل و مهندسی سازمانی دانشگاه علوم پزشکی همدان پایش گردید.