برگزاری جلسه بررسی استقرار و تعریف سامانه ماموریت های ستادی

جلسه بررسی استقرار و تعریف سامانه ماموریت های ستادی با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه بررسی استقرار و تعریف سامانه ماموریت های ستادی با حضور مهندس آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و کارشناسان فناوری اطلاعاتی و آمار دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به بررسی زیرساخت های برنامه نویسی و تعریف سامانه ثبت ماموریت های ستادی دانشگاه و نقاط قوت و عملکرد بهینه این سامانه پرداخته شد.

لازم به ذکر است که این در صورت فراهم سازی زیرساخت و رونمایی این برنامه با مزایایی همچون:

۱.ثبت آمار ماموریت ها به صورت سیستمیک و مشخص در سامانه (زمان حرکت، مقصد، افراد مورد نظر در ماموریت و …)

۲.بهینه سازی خودروهای ستادی برای ماموریت های هم مسیر و تجمیع افراد در یک خودرو برای جلوگیری از اتلاف سوخت و استهلاک