سامانه تحت وب تایمکس کارکنان ستادی توسط نماینده شرکت سازنده برای مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و کارشناسان فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معرفه سامانه تایمکس تحت وب کارکنان ستادی دانشگاه توسط  نماینده شرکت سازنده برای مدیر امور رفاهی و پشتیبانی و کارشناسان فناوری اطلاعات و آمار دانشگاه معرفی و رونمایی شد.

در این سامانه تایمکس تحت وب، تغییرات و بروز رسانی های مختلفی در خصوص سیستم نرم افزاری آن انجام شده است که باعث کاهش خطا در ثبت ساعات ورود و خروج،اطلاعات فردی، کاهش خطا درشناسایی چهره و اثر انگشت و … خواهد بود.