نشست صمیمی سر شیفت های کارکنان تاسیسات حوزه های مختلف دانشگاه با مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نشست صمیمی سرشیفت های کارکنان تاسیسات حوزه های مختلف دانشگاه با مهندس آقایانی مدیرامور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست مهندس آقایانی ضمن اشاره به عملکرد خوب و قابل توجه حوزه تاسیسات در دانشگاه اظهار داشت: استفاده کارکنان در حوزه های مختلف تاسیسات باید بر حسب تخصص و تجارب فرد باشد و در این راستا سرشیف های تاسیسات باید اقدام به پایش افراد کنند.
وی در ادامه افزود: در هر شرایط کار تیمی و همبستگی همکاری نباید فراموش شود و با تمام توان باید این مهم را حفظ کرد چرا که اگر در یک مجموعه عملکرد به طور تیمی انجام نشود قطعا در دراز مدت اثر مطلوبی را به دست نمی آورد.

مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه همچنین افزود: سرشیفت های مسئول در تاسیسات باید توجه بیشتری به همکاران خود داشته باشند و نقطه نظرات آنان در راستای بهبود عملکرد مجموعه مد نظر قرار دهند.

آقایانی گفت: آزمون های دوره ای و تخصصی تاسیسات را به طور مدون در دستور کار خود قرار دهید تا علم ، تخصص و عملکرد کارکنان همیشه به روز باشد .

در پایان به بررسی مشکلات، پیشنهادات و نقاط قابل بهبود حوزه های مختلف تاسیسات پرداخته شد.