کمیته املاک، اموال و مستقلات دانشگاه  با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد

در راستای ساماندهی املاک، اموال و مستقلات واحدهای تابعه دانشگاه، کمیته ای در این خصوص با حضور بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس حلافی مدیر امور مالی دانشگاه، دکتر نیاستی مدیر پایش، بودجه و عملکرد و کارشناسان حقوقی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه،مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت:  هدف از برگزاری این جلسه، ارزیابی دوره ای املاک، اموال و مستقلات  دانشگاه است و یکی از وظایف دستگاه های اجرایی این است که املاک خود را سند دار کنند تا در تملک آن مشکلی به وجود نیاید.

مهندس رحیمی در ادامه افزود: با برگزاری این کمیته، اموال، املاک و مستقلات دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته و در خصوص ساماندهی املاک و وضعیت سند آنها تصمیمات لازم گرفته خواهد شد تا مشکلات احتمالی، پس از تعیین راهکار به مرحله اجرایی در آید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به گستردگی دانشگاه علوم پزشکی و واحدهای تابعه آن در سراسر استان و به منظور تعیین راهکار در خصوص بررسی نقاط قوت و قابل بهبود موجود در این خصوص، کمیته املاک ،اموال و مستقلات دانشگاه برگزار شد.