جایزه تعالی باید موجب رشد و رفع نقاط ضعف شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن تبریک به کلیه همکاران دانشگاه در کسب توفیق در جایزه تعالی گفت: کسب این عنوان و جایزه باید زمینه‌ساز رفع نقاط ضعف و موجب رشد مجموعه شود.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر سید حبیب‌اله موسوی بهار در جلسه تقدیر از پرسنل معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که در اخذ جایزه تعالی منابع انسانی موفق به کسب توفیق و لوح افتخار شده‌اند اظهار کرد: تقدیر و تجلیل از همکاران با همین بهانه‌های کوچک باعث ایجاد امید و انگیزش در آنها می‌شود زیرا به این یقین می‌رسند که تلاش و زحماتشان دیده شده‌است.

وی افزود: در جشنواره‌هایی مانند جایزه تعالی یا جشنواره شهید رجایی علاوه بر وجوه مثبت، باید بررسی دقیق از ابعاد نیز صورت گیرد و نقاط ضعف و قوت توأمان دیده شود.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه علاوه بر نماسازی و ظاهر شکیل و زیبا، محتوای عملکردی دانشگاه نیز باید عمیق‌تر و کاربردی باشد گفت: چنانچه نیاز است در این راستا تغییرات سازمانی یا رفتاری با بررسی و آموزش‌های لازم صورت گیرد.

وی تبیین کرد: در طی سال‌های اخیر اغلب مدیران در موقعیت خود بر سر کار هستند و تغییرات بسیار اندک بوده که این دارای محاسن و معایبی است اما می‌توان از فرصت جایزه تعالی با ظرفیت این مدیران در واکاوی و بهبود شرایط تلاش بیشتری کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه بیان کرد:  توفیقاتی که دانشگاه علوم پزشکی در جایزه تعالی منابع انسانی کسب کرده‌است حاصل تلاش و زحمات همه معاونت‌ها، مدیران و کلیه پرسنل دانشگاه بوده‌است.

مهندس بهروز رحیمی عنوان کرد: تیم ارزیابی نکات مثبتی را از جمله نظم در بخش‌های مختلف در سیستم دانشگاه برجسته کرد و ای بسا اگر توان خوداظهاری ما بالاتر بود سایر ابعاد مثبت نیز بیشتر و بهتر برجسته می‌شد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت و همراهی ریاست دانشگاه که منجر به کسب چنین توفیقاتی شده‌است تبیین کرد: هدف از این برگزاری این جلسه قدردانی از حسن اعتماد و حمایت مدیریت است همچنین تقاضا داریم طی مراسمی بزرگتر، از کلیه پرسنل مؤثر در کسب این عنوان تقدیر به‌عمل آید.

مدیریت منابع انسانی دانشگاه نیز در این جلسه اظهار کرد: نگاه ما در “جایزه تعالی” صرفا کسب یک جایزه نبود و جلسات مکرری برای رفع اشکالات و بهبود شرایط برگزار شده تا افراد تیم موفقی تشکیل دهند.

دکتر رستگار خاطرنشان کرد: خوشبختانه این سیستم موفق شده خود را بهتر نمایان کند و محاسنی از جمله کار تیمی را در مجموعه تقویت کرده که امید است با تداوم این روند در سال‌های آتی بهتر و پر قدرت تر ظاهر شویم.