برگزاری جلسه جذب و بکارگیری نیروی انسانی در بیمارستان امام حسین (ع) ملایر

جلسه جذب و بکارگیری نیروی انسانی در بیمارستان امام حسین (ع) ملایر و تبادل نظر در خصوص میزان سهمیه بنیاد شهید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه ای با حضور دکتر رستگار مدیر منابع انسانی دانشگاه، دکتر هیربد رییس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر، سمیعی رییس استغال بنیاد شهید و کارشناسان حوزه های مربوطه در خصوص سهمیه بنیاد شهید در جذب و بکارگیری نیرو در مرکز بیمارستان امام حسین (ع) ملایر برگزار شد.