برگزاری کارگاه آموزشی حمایت از حقوق مصرف کننده در دانشگاه

به منظور توانمند سازی مدیران و کارکنان دانشگاه، کارگاه آموزشی حمایت از حقوق مصرف کننده به مدرسی شایسته تقوی مدیر توسعه و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به منظور توانمند سازی مدیران و کارکنان دانشگاه در خصوص آگاهی از شاخص های حقوقی مصرف کننده، کارگاه آموزشی حمایت از حقوق مصرف کننده به مدرسی شایسته تقوی مدیر توسعه و تحول اداری و نیره بخشیان کارشناس حوزه توسعه و تحول اداری در سالن اجتماعات معاونت تحقیقات دانشگاه با حضور نمایندگانی از حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

در این کارگاه به اهمیت شاخص های حقوق مصرف کننده، نحوه تکریم ارباب رجوع ،اصلاح فرآیند های پذیرش مراجعه کننده به محل های اداری،بهداشتی و درمانی دانشگاه، عنوان مباحث حقوق شهروندی و … توسط مدرسین مذکور تدریس شد.