تعمیرات اساسی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در دستورکار این معاونت قرار دارد

نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و منابع و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در خصوص پیگیری پروژه های عمرانی  در حوزه های دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نشستی مشترک با دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: نگاه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مسائل حوزه های مختلف دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان بسیارمتفاوت تر نسبت به دیگر حوزه ها است زیرا دانشجویان دانشگاه سرمایه های بالقوه کشور عزیزمان، ایران اسلامی هستند و آینده سازان همین مرز و بوم خواهند بود و باید نگاه ویژه ای به آنان داشت.

وی در ادامه افزود: یکی از وظایف معاونت توسعه مدیر و منابع دانشگاه، پشتیبانی کردن از دارایی های دانشگاه علوم پزشکی همدان است و دانشجویان در حال تحصیل در این دانشگاه، دارایی های ما محسوب میشوند و باید در حد توان و در حوزه اختیاراتی که داریم بتوانیم امکانات رفاهی و تحصیلی خوبی را برای آنان فراهم کنیم.

بهروز رحیمی بیان کرد: خوابگاه ۴۰۰ نفر در حال ساخت دانشگاه یکی از پروژه های عمرانی ما در حوزه دانشجویی است که هم اکنون در حال ساخت می باشد و در تلاش هستیم که به موقع آن را ساخته و تجهیز کنیم تا دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان از امکانات و شرایط فیزیکی خوب آن بهره مند شوند.

وی در پایان افزود: تعمیرات اساسی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در دستورکار این معاونت قرار دارد وبه زودی به اجرا گذاشته خواهد شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>