بازدید مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه از بیمارستان جدیدالتاسیس شهرستان بهار

مهندس امیر بیگلرخانی مدیرفناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه از بیمارستان جدیدالتاسیس شهرستان بهار بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس امیر بیگلرخانی مدیرفناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه به همراه کارشناسان حوزه های سخت افزار و نرم افزار آن  مدیریت از بیمارستان جدید التاسیس شهرستان بهار بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور رییس، مدیر و مسئول فناوری اطلاعات بیمارستان آیت اله بهاری انجام شد، مهندس بیگلرخانی و کارشناسان حوزه نرم افزار و سخت افزار مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه، ضمن تقدیر از عملکرد مسئولین بیمارستان جدید التاسیس شهرستان بهار، از اتاق سرور مرکزی فناوری اطلاعات و سیستم خنک کننده ، محل تلفن خانه و کابل های رابط فناوری اطلاعات و ارتباطات در واحد های مختلف بیمارستان بازدید و سیستم سرور مرکزی بیمارستان را راه اندازی و فعال کردند.

لازم به ذکر است که در بیمارستان جدید التاسیس شهرستان بهار مبلغی بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان به منظور تهیه سرور و تجهیزات سخت افزاری و فناوری اطلاعات و ارتباطات هزینه شده است.