نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با رییس بانک تجارت (شعبه مرکزی) استان همدان

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با رییس بانک تجارت شعبه مرکزی استان همدان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه مهندس حلافی مدیر امور مالی و  مهندس کریمی معاون و کارشناس مدیریت امور مالی دانشگاه با رییس بانک تجارت شعبه مرکزی استان همدان دیدار کردند.

در این نشست مسائل مالی مربوطه دانشگاه علوم پزشکی همدان با بانک تجارت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در این راستا پیشنهاداتی نیز ارائه شد.

همچنین پیگیری وام و تسهیلات برای کارکنان شاغل و بازنشستگان حوزه های محتلف دانشگاه علوم پزشکی همدان جهت رفاه حال آنان مورد بررسی قرار گرفت و تاکید شد، تسهیلات متقاضیان مذکور در موعد مقرر پرداخت شود.

در ادامه مهندس حلافی مدیر امور مالی دانشگاه خواستار دستگاه های خودپرداز سیار بیشتری در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه در جهت رفاه حال کارکنان و گیرندگان خدمت در آن مراکز شد تا در این راستا بتوانند عملیات بانکی خود را با سرعت بیشتری انجام دهند.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از زحمات حوزه مدیریت و کارکنان بانک تجارت استان همدان به جهت همکاری های خوبی که در راستای مسائل مالی مربوطه با دانشگاه علوم پزشکی همدان دارند، تقدیر کرد.