نشست تحلیل منابع طرح تحول نظام سلامت دانشگاه

نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و منابع و معاونت درمان دانشگاه در خصوص تحلیل منابع طرح تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه تحلیلی منابع طرح تحول نظام سلامت دانشگاه با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر جلیلی معاون درمان،دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و آمار دانشگاه و کارشناسان مرتبط ستادی برگزار شد.

در این جلسه منابع طرح تحول سلامت از ابتدای طرح در سال ۱۳۹۳ تا کنون تحلیل  و بررسی میزان اعتبارات دریافتی و مطالبات دانشگاه انجام گردید.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به آثار ارزشمند طرح تحول سلامت اظهار داشت: طرح تحول سلامت یکی از بزرگترین افتخارات کشور بعد از انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان می باشد که دستاوردهای بزرگی  برای مردم داشته و موجب ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در سطح کشور گردیده است.

وی در ادامه افزود: در صورتی که منابع طرح تحول که در قالب بسته های اجرایی  برای ارائه و توسعه  خدمات حوزه بهداشت و درمان در اختیار دانشگاه  قرار داده شده است با برنامه ریزی و هدفمند هزینه گردد مسلما در اینده با محدودیت و کمبود منابع مواجه نخواهیم شد.

معاون توسعه دانشگاه همچنین اظهار داشت: نشست های تحلیلی و بررسی های مستمر منابع طرح تحول دانشگاه موجب مدیریت بهینه منابع و کنترل هزینه ها خواهد شد.

در ادامه دکتر جلیلی معاون درمان دانشگاه به تحلیل و پایش عملکرد پرداخت های عملکردی کارکنان در واحد های تابعه، سهم بسته های سلامت از اعتبارات دریافتی و هزینه کرد مراکزآموزشی درمانی و بیمارستان های دانشگاهی استان پرداخت .