کارگروه واگذاری احداث مرکز پرتو درمانی در بیمارستان امام حسین(ع) ملایر

کارگروه واگذاری ساخت و احداث مرکز پرتو درمانی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و معاون اجتماعی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، کارگروه واگذاری مرکز پرتو درمانی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر جلیلی معاون درمان، دکتر عشوندی معاون اجتماعی، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد، مهندس طاهری مدیر منابع فیزیکی دانشگاه و دیگر کارشناسان مربوطه در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه نقطه نظرات مسئولین و کارشناسان مذکور درخصوص فرایند ساخت ، تامین بودجه ومنابع مورد نیاز، تجهیز ، راه اندازی و  بهره برداری از مرکز پرتو درمانی بیمارستان امام حسین(ع) ملایر بحث و بررسی گردید.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به اتمام به موقع این پروژه اظهار داشت: با توجه به این موضوع که در حوزه های مختلف از جمله بیماران سرطانی ، اعتبارات مناسبی در  طرح تحول سلامت در نظرگرفته است. مرکز پرتو درمانی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر نیز در این راستا در دست احداث بوده  و دانشگاه تلاش دارد تا در زمان مقرر این پروژه را به اتمام رسانده تا مردم شریف شهرستان ملایر و استان همدان بتوانند از مزایای آن به خوبی بهره مند شوند.