جلسه بررسی تهیه و تدوین سامانه پایش و عملکرد مالی، اداری، توسعه و شاخص ها با داشبورد مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه بررسی تهیه و تدوین سامانه پایش و عملکرد مالی، اداری، توسعه و شاخص ها با داشبورد مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار، مهندس کریمی معاون مدیرت امور مالی، سهیلا قیاسی کارشناس معاونت توسعه مدیریت و منابع و دیگر کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مهندس بیگلرخانی ضمن اشاره به توانمندی و آمادگی واحد فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه اظهار داشت: در این واحد، کادر کارشناسی توانمند و فعالی در حال خدمت رسانی هستند که با ایجاد بستر نرم افزاری و سخت افزاری قوی و مناسب در تمامی حوزه های مورد نیاز دانشگاه از جمله تهیه و تدوین سامانه ها برای سرعت بخشیدن در تهیه و پردازش اطلاعات آماده می باشند.

در ادامه به بررسی و تهیه سامانه پایش عملکرد اداری، مالی، توسعه و شاخص ها با داشبورد مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پرداخته شد و نظرات کارشناسی از سوی مهندسین مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه عنوان شد.

از امکانات این سامانه به گروه بندی واحد های مختلف دانشگاه برای درج اطلاعات به طور مجزا برای هر واحد در سامانه، ایجاد بستری مناسب با فضایی مشخص برای ثبت اطلاعات خواسته شده در سامانه و ثبت شاخص ها و خروجی داده ها برای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از واحد های مختلف برای پایش عملکرد نیز میتوان اشاره کرد.