جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

نشست مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع با مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه، مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد، دکتر رستگار مدیر منابع انسانی، مهندس طاهری مدیر دفتر فنی، مهندس حلافی مدیر امور مالی، مهندس تقوی سبزواری مدیر توسعه و تحول اداری و دیگر کارشناسان مربوطه برگزار شد.

دراین جلسه با توجه به نزدیک شدن به پایان سال ۹۷، پیگیری موضوعات مختلف حوزه های منابع انسانی، امور مالی و برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد  دانشگاه پرداخته شد و برنامه های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  در سال ۹۸ بررسی گردید.

همچنین مدیران حوزه های مختلف معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، گزارش های عملکرد یکساله خود را عنوان کردند و اقدامات در دست اقدام، نقاط قوت و قابل بهبود درهر مدیریت مشخص و مورد بررسی قرار گرفت.