برگزاری جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت روز مهندس

جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت روز مهندس در دفتر مدیریت فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه هماهنگی و بررسی  مراسم گرامیداشت روز مهندس در تاریخ پنجم اسفند ماه سال جاری با حضور مدیران فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار ،تجهیزات پزشکی ،روابط عمومی و نمایندگان مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به بررسی نحوه برگزاری و سین برنامه های مراسم برای هماهنگی جهت اجرا پرداخته شد.

در ابتدای جلسه مهندس بیگلرخانی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و آمار دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت روز مهندس، بر لزوم تجلیل مناسب از برگزیدگان این حوزه تایید و از تندیس تهیه شده به مناسبت روز مهندس رونمایی کرد.

شاهرخی مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن اشاره به مهندسین فعال در حوزه های مختلف دانشگاه تاکید کرد: یکی از اقشار بسیار تاثیرگذار و کلیدی در زیرساخت های هر مجموعه ای مهندسین واحد های مختلف آن مجموعه می باشند و در این راستا شایستگی آن را دارند که با برگزاری مراسمی، از آنان تقدیر کرد.

در ادامه دکتر ریحانی کلیه واحدهای مهندسی در مجموعه دانشگاه را دارای اهمیت دانست و بر  لزوم تکریم شایسته آنها تاکید کرد.

لازم به ذکر است که در این مراسم مهندسین نمونه استان در حوزه های معاونت توسعه، معاونت درمان و معاونت غذا و دارو با اهدا لوح، تقدیر خواهند شد.