بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع از واحد های مختلف دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع از واحد های مختلف دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز مهندس بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت فرارسیدن پنجم اسفند ماه ، روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس، به همراه هیئت همراه از واحد های مختلف دانشگاه از جمله  دفتر فنی مهندسی و منابع فیزیکی، واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت درمان، واحد تاسیسات دانشگاه و … بازدید کرد.

مهندس رحیمی ضمن اشاره به نقش ویژه مهندس اظهار داشت:بدون شک مهندسان خلق کنندگان دنیای مدرن و تکنولوژی امروز هستند و اگر از خلاقیت های آنان در حوزه های مختلف بکارگیری شود قطعا بسیاری از موانع برطرف می شود و خلاقیت ها و اقدامات آنان تسریع بخش مسیر موفقیت و پشیرفت خواهد بود.

وی همچنین افزود:نقش بی بدلیل مهندسی در توسعه، اعتلاء و پیشرفت کشور بر هیچکس پوشیده نیست و مهندسی علمی است که با بکارگیری علوم و استفاده از ابزارهای نوین میتواند کشور را به اقتدار برساند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد:هر سازمانی میتواند با مدیریت هزینه ها به رشد سازمانی دست یابد و در این مسیر مهندسی نقش اساسی در حذف هزینه های غیر ضروری و ارتقای کیفیت دارد.

مهندس رحیمی ضمن تقدیراز عملکرد واحد های مختلف فنی و مهندسی دانشگاه اظهار داشت: زحمات و خدماتی که در بخش های مختلف فنی و مهندسی دانشگاه ارائه میشود  بسیار قابل توجه و نتیجه یک کار کاملا تیمی و همبستگی اخلاقی و شغلی است که جای تقدیر دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان بیان نمود: یکی از مهمترین و شاخص ترین اقدامات در زیرساخت های دانشگاه توسط مهندسان واحد های مختلف مدیریت و برنامه ریزی می شود که اهمیت بالایی دارد و باعث شده است که یکی از بهترین ها در بین دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور باشیم.