معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن پیامی صادر کردند

متن پیام بدین شرح است

إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ/ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ/ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ

روز بیستم‌ جمادی‌ الثانی‌

زادروز حضرت زهرای اطهر(س)، اهل بیت الهی و پاک ترین نسل آفرینش و هستی است. روزی که برای ما نمادی از خوبی، صبوری، پاکدامنی و ایثار است. روزی که سرای‌ وحی‌ و نبوت‌ به‌ نور ستاره ای روشن شد که‌ روشنایی اش تا روز قیامت‌ پابرجاست، بانویی که مادر همه مسلمین و معلم بزرگ اسلام بود.

روزی که به برکت نام بزرگوار فاطمه (س) نمادی شده است برای بزرگداشت زنان سرزمین‌مان که هستی از وجود آنها آغاز می‌شود

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با گرامیداشت روز زن و مقام شامخ مادر و همچنین میلاد رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، این روز را بر تمامی مادران، علی الخصوص بانوان محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریک می‌گویم.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>