برگزاری جلسه مدیریت مصرف حامل های انرژی با مرکز بهداشت شهرستان همدان

جلسه مدیریت مصرف حامل های انرژی با مرکز بهداشت شهرستان همدان در دفتر مدیریت برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به منظور پایش و ممیزی مصرف حامل های انرژی در دانشگاه
جلسه مدیریت مصرف انرژی با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه  ، دکتر خیراندیش
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان همدان و کارشناسان مربوطه با محوریت برنامه بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه مدیریت مصرف حامل های انرژی برگزار شد.

مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه  ضمن تاکید بر کنترل و مدیریت مصرف حامل های انرژی در دانشگاه
اظهار داشت: بر اساس سامانه مدیریت مصرف حامل های انرژی در دانشگاه انتظار میرود که ثبت اطلاعات قبوض کاملا اصلاح شده و دقیق توسط کارشناسان مربوطه انجام شود تا بتوان از طریق سامانه مذکور مدیریت اطلاعات مصرف انرژی در خصوص حامل های انرژی دانشگاه را بررسی نماییم.

وی در ادامه افزود: کارشناسان مربوطه باید به طور مداوم و هر ماه یک بار پایش مصرف در واحد های تابع در مرکز بهداشت شهرستان همدان را به طور دقیق انجام دهند.

در پایان راهکارهایی در خصوص مدیریت مصرف و پایش عملکرد در زمینه های مختلف مدیریت حامل های انرژی ارائه شد و مقرر گردید که جلسات مستمری در این زمینه برگزار شود.
 <2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>