انعقاد تفاهمنامه سه جانبه ساخت و تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان مهر ملایر

تفاهم نامه سه جانبه ساخت و تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان مهر ملایر با مشارکت دانشگاه، مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر و خانواده خیرعاملی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، تفاهم نامه سه جانبه ساخت و تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان مهر ملایر با مشارکت دانشگاه، مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر و خانواده خیرعاملی در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور دکتر موسوی بهار رییس دانشگاه، مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع ، خانواده مکرم عاملی ، دکتر آذر همایون مدیرعامل مجمع خیرین سلامت، مدیر شبکه بهداشت و درمان و مدیر بیمارستان مهر شهرستان ملایر برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر آذرهمایون ضمن تقدیر و تشکر از عنایت و توجه ویژه  دکتر موسوی بهار به مجمع خیرین  سلامت و پروژه های خیرساز  و همچنین تقدیر از خانواده خیر و مومن عاملی که در پروژه اورژانس بیمارستان مهر پیشقدم شده اند اظهار داشت: کار خیر همیشه ماندگار خواهد ماند و در پیشگاه خداوند بسیار ارزشمند است و از قدیم الایام میگویند دستی که کمک می کند از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است.

در ادامه مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: نگاهی که دکتر آذرهمایون  به  مجمع خیرین سلامت ملایر دارند بسیار کارشناسی و مدیریت شده است. درمدت ۵ سال اخیر مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر بسیار فعال بوده و خیرین زیادی در حوزه سلامت پیشقدم شدند و این مهم به دلیل ارتباط صحیح و تشویق کننده دکتر موسوی بهار و دانشگاه با مجمع خیرین سلامت ملایر بوده است.

وی در ادامه افزود: توسعه و ساخت اورژانس خیرساز بیمارستان مهرملایر با ابعاد ۱۰۰۰ متر مربع در سه طبقه با مشارکت دانشگاه، مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر و خانواده خیرعاملی در مرحله نقشه برداری می باشد که خانواده مکرم عاملی در این پروژه خیرساز بخشی از هزینه های ساخت آن را متقبل شدند و طبق دستور دکتر موسوی بهار این اورژانس به نام مرحومه خانم دکترعاملی نامگذاری خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان نمود: ثروت با بخشندگی و انفاق در راه خیر ماندگار است و باقیات صالحات برای خانواده خیر به جای می گذارد.

حاج آقا عاملی پدر مرحومه خانم دکتر عاملی از مجمع خیرین سلامت ملایر و تمامی عواملی که در این کار خیر قدم برداشتند و این پروژه را پیگیری نمودند تقدیر کرد و مشارکت در ساخت اورژانس بیمارستان مهر را باعث افتخار و مباهات این خانواده  دانست.

دکتر موسوی بهار رییس دانشگاه اظهار داشت: جامعه پزشکی و پرستاری همیشه اقدامات شاخص و قابل تحسینی بر جای میگذارند اما در بین این افراد و جامعه ایثارگر، کسانی هستند که نفس پررنگ تری دارند و همیشه ردی ماندگار از خود بر جای میگذارند.مرحومه خانم دکترعاملی نیز از این دسته افرادند که نامشان نیز همشه ماندگار خواهد ماند.

وی در ادامه افزود: ملایر یکی از شهرستان های مثال زدنی در اقدامات خیرخواهانه و پروزه های خیرساز در حوزه سلامت می باشد و شهرستان ملایر را به نام شهر واقفین نام گذاری کرده اند و این جای تقدیر و افتخار دارد.

رییس دانشگاه بیان کرد: در طی سالهای اخیر مجمع خیرین سلامت ملایر به منظور فراهم نمودن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت و برنامه‌ریزی برای بهره‌ گیری صحیح از کمکها، مشارکتهای مردمی و هدایت کمکها با اولویت‌های سلامت بسیار درست و عمیق عمل کرده است.

در پایان تفاهم نامه سه جانبه ساخت و تکمیل پروژه اورژانس بیمارستان مهر ملایر با مشارکت دانشگاه، مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر و خانواده خیرعاملی منعقد شد و از مشارکت خیرخواهانه خانواده محترم و مکرم عاملی تقدیر شد.