معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در کمیته ورزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد:

هدف و الویت کمیته ورزش باید سلامت و استفاده مناسب از منابع و استفاده صحیح از آن باشد

جلسه کمیته ورزش دانشگاه با حضور معاون توسعه ومنابع ،مدیر تربیت بدنی و دیگر اعضاء کمیته و با هدف ارتقاء و توجه ویژه به سلامت دانشجویان و کارکنان در سال آتی تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ،جلسه کمیته ورزش کارکنان  به دبیری جمشید حسین علیزاده مدیر تربیت بدنی دانشگاه و ریاست مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دیگر اعضاء تشکیل جلسه داد.

در این جلسه ابتدا مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تقدیر از مدیریت و کارکنان تربیت بدنی دانشگاه در حوزه ورزش کارکنان و برگزاری مناسب مسابقات و همایش ها که به مناسبت دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب افزود: هزینه های اعزام و برگزاری مسابقات کارکنان و دانشجویان در دانشگاه حدود ۲ میلیارد بوده و تصور نمی کنم  هیچ نهاد و اداره ای در حوزه ورزش توانسته باشد چنین کاری را انجام دهد.

ایشان اضافه کرد: دانشجویان و کارکنان دانشگاه در تمامی مسابقات  ابلاغی  استانی ، کشوری و وزارت خانه ای حضور داشته اند و نگاه و سیاست مدیریت دانشگاه ، نگاه و دید ورزش همگانی و سلامت کارکنان و جامعه است.

وی با اشاره به اینکه باید به افزایش زیر ساخت ها و تجهیز سالن ها و وسایل ورزشی توجه بیشتر کنیم گفت:باید با یک اجماع و خرد جمعی که به سود جامعه هدف مان باد برسیم و کاری انجام دهیم که خروجی مناسب و با کیفیت در حوزه ورزش داشته باشد و تصمیمات کمیته ورزش به عنوان یکی از واحدهای تصمیم گیر به عنوان پروتکل در سازمان به خوبی اجرا گردد.

ایشان بیان داشت: باید از تک بعدی بودن در ورزش  خارج  شده و انشااله در سال جدید با مدیریت منابع به همکاران مان خدمات مناسب ارائه نمائیم.

در ادامه علیزاده مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن تشکر از دید باز مدیریتی مسئولین دانشگاه به ویژه مهندس رحیمی افزود: تربیت بدنی دانشگاه در ۱۰ رشته آقایان و ۹ رشته خانم ها مسابقات خود را حوزه دانشجویی و کارکنان برگزار نمود که این برنامه ها به همت معاونت توسعه ، کارکنان تربیت بدنی و بویژه معاون فرهنگی و دانشجویی دکتر سیما سادات لاری توفیق گردید.

ایشان اضافه نمود: مسابقات برگزار گردیده با استاندارهای استانی و کشوری هماهنگ بوده  و تیم های ورزشی دانشگاه در تمامی مسابقات دعوت شده نیز شرکت نمود و در این بین امر سلامت در تمامی حوزه ها مد نظر ما بوده است.

در ادامه صورتجلسه کمیته ورزش دانشگاه بند به بند قرائت گردید و در مورد مسائل و موضوعات ورزشی از جمله تعیین تکلیف خرید و نصب کف پوش سالن های ورزشی  ، تعمیر سالن ها ، نحوه اعزام ورزشکاران به مسابقات و نحوه اعزام کوهنوردان و هزینه های آنان تصمیماتی اتخاذ گردید .

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>