کارپردازان، مسئولان امور مالی و انبارداران در مورد تدارک و خرید کالا باید نهایت دقت و حساسیت را داشته باشند.

کارگاه آموزشی انبارگردانی و انبارداری نوین با حضور مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سالن کنفرانس مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی قلب فرشچیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تقدیر و تشکر از تلاشها و زحمات  مدیران و کارکنان حوزه مالی اظهار کرد: این گروه نقش بسیار مهمی در مدیریت ، کنترل هزینه‌ها و اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از هدر رفت منابع مالی  دانشگاه دارند  و اگر کار تیمی و همبستگی اخلاقی و شغلی آنان نبود قطعا نمیتوانستیم به راحتی از سال ۹۷ عبور کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، نقش معاونت توسعه مدیریت و منابع را پشتیبانی و حمایت از طرحها و برنامه های واحدهای دانشگاه دانست و افزود: این معاونت و تیم حاضر در آن باید برای امور پشتیبانی، مالی و رفاهی  کل مجموعه دانشگاه تصمیم‌گیری کند.

وی تاکید کرد که تمام کارپردازان، مسئولان امور مالی و انبارداران در مورد تدارک و خرید کالا، باید نهایت دقت و حساسیت را قبل از صدور درخواست خرید کالا به عمل آورند و به هیچ عنوان خریدی که بدون سند تایید شده است را انجام ندهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به انبارهای اقلام راکد و مازاد و اسقاط اظهار داشت:تعیین تکلیف اقلام مازاد و راکد و جابجایی این اقلام در سطح دانشگاه و تحویل آن به واحدهای نیازمند تاثیر بسزایی در مدیریت منابع و مصارف خواهد شد.
مهندس رحیمی در ادامه با اشاره به مفاد آیین‌نامه مالی معاملاتی دانشگاه در خصوص نحوه خرید کالا و  شرح وظایف مسئولان امور مالی، کارپردازی و انبارداری، حسابداری و تدارکات خواستار مسئولیت پذیری بیشتر در امور مالی و انبارداری نوین در دانشگاه شد.

وی با تاکید بر لزوم بکارگیری فناوری اطلاعات در مدیریت علمی روز، در خصوص سامانه ساقر و اهمیت آن در فرایند بررسی قراردادها،  مناقصات و مزایدات نکات مهمی را بیان نمود.

مهندس رحیمی، کمک فکری برای بهبود حوزه رفاهی کارکنان را خواستار شد و گفت: لازم است پرورش ایده‌ها به بهترین شکل ممکن انجام شود و ایده‌پروری با همفکری صاحب‌نظران بیش از گذشته مورد توجه باشد.

مدیریت مشارکتی بهترین نوع مدیریت یک مجموعه است و راهکار آن، برگزاری جلسات متعدد با حضور کارشناسان آن مجموعه است. در حال حاضر مدیریت سنتی و قدیمی محکوم به فنا است و مدیریت نوین، خلاق و مشارکتی باید الگو و سرلوحه مدیران فعلی باشد تا بتوانند از افکار و عقاید تمامی افراد در تیم اجرایی خود بهره‌گیری کنند و قطعا آن تیم توان پیروزی در هر زمینه‌ای را خواهد داشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:  نباید  نقش جوانان  را در عرصه‌های کاری و مدیریتی دست کم گرفت و بایستی به نحو مطلوب از پتانسیل  آنان  در راستای پیشبرد اهداف مدیریتی و سازمانی استفاده کرد، چرا که ایشان می توانند مدیران قدرتمندی در آینده نزدیک باشند.

معاون توسعه دانشگاه، بلوغ سازمانی را رفتاری  متین  و توام با عمل قاطعانه بر مبنای تشخیص درست تعریف کرد. وی بلوغ سازمانی را یکی از ارکان مهم مدیریت برشمرد و از مدیران خواست به آن توجه ویژه داشته باشند.

وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه مسئولین مالی، کارپردازان و انبارداران در سال ۹۸ اظهار امیدواری کرد و افزود: سال ۹۸ سالی پرکار  با مقاومت جهادی خواهد بود اما اگر کنترل بیشتری بر انبارها، اسناد مالی، نحوه خرید صحیح و جلوگیری از هدر رفت منابع داشته باشیم قطعا به مانند سال ۹۷  با سربلندی عبور خواهیم کرد.