دانشگاه علوم پزشکی همدان موفق به کسب  رتبه برتر در اولین جشنواره ملی تاپ در نظام سلامت در بین کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی همدان موفق به کسب رتبه برتر در سال ۹۶ در بین کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اولین جشنواره ملی تاپ در نظام سلامت  شد.

در این راستا دکتر محمد حسین سالاریان زاده رییس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری کشوراز دکتر موسوی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان و تیم اجرایی ایشان به پاس زحمات و تلاش ها تقدیر کرد.

متن تقدیر نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید حبیب اله موسی بهار، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی همدان

سلام و علیکم

بدین وسیله از جناب عالی و همکاران محترم شما که با تلاش و ممارست بسیار در راستای “استقرارا نظام ثبت تجربه مدیریتی” همت گماشته و هماهنگ با مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت اجرای مداخلات سازنده برای حل مشکلات سازمانی گام برداشته اید تقدیر و تشکر به عمل می آید.به امید آن که در “اجرای تجارب بیشتر” نیز کوشا بوده و همواره در کلیه شئون زندگی پیروز و سربلند باشید.

دکتر محمد حسین سالاریان زاده
رییس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری