یادواره شهدای جامعه پزشکی در همدان برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، سومین یادواره شهدای جامعه پزشکی با حضور خانواده شهدا در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این مراسم اظهار کرد: تجلیل از شهدای مدافع حرم و خانواده‌های آنها نشاندهنده این است که ما خود را مدیون این از خودگذشتگی و حراست از مرزهای امنیتی کشورمان می‌دانیم و قدردان آن هستیم.

دکتر سیدحبیب‌اله موسوی‌بهار ما وظایف خود را به خوبی انجام دهیم گفت: جامعه پزشکی کشور بعد از انقلاب اسلامی یکی از دستاوردهای بزرگ نظام بوده است زیرا وضعیت حوزه پزشکی پیش از انقلاب حتی سالیان ابتدایی پیروزی انقلاب با وضعیت فعلی قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره فراهم شدن امکان تربیت پزشک برای دیگر کشور یادآور شد: از ۱۵ فروردین ماه سال آتی دانشگاه علوم پزشکی همدان پذیرای دانشجویان پاکستانی و در مقاطع دیگر سال از دیگر کشورها خواهد بود.

رئیس دانشگاه با اشاره به اقدامات و وطایف متععد جامعه پزشکی در عرصه حراست و درمان گفت: زیر سایه امنیت و اعتماد به نفس، تربیت دانشحویان انجام شد و با تلاش‌های انجام شده درجات تحصیلی بالاتر و انواع رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی ترویج شد و مملکت مستقل شد.

وی با تشکر از همکاران داوطلب در رسته‌های مختلف برای خدمت‌رسانی به عنوان مدافع حرم، خاطرنشان کرد: مجموعه سلامت قدردانی خود را از رشادت‌های شهدا اعلام می‌کنند و رهروی راه آنها خواهد بود.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان نیز با بیان اینکه اقدامات پنهان و گمنام جامعه پزشکی به ما به هیچ وجه قابل جبران نیست، از اعزام گروهی از رزمندگان حوزه بهداشت و درمان به جبهه‌ها از مسوولان دانشگاه برای تدارک این برنامه قدردانی کرد.

سردار مهدی فرجی با بیان اینکه نیروهای همدان در جبهه‌های جنگ خوش درخشیدند، تأکید کرد: شهدای انقلاب مایه افتخار هستند.

وی با تاکید بر اینکه همدان به عنوان استان برتر در جبهه مقاومت مطرح است افزود: داعش نه یک گروهک تروریستی که یک ارتش منطقه‌ای بود اما رزمندگان به تکلیف خود عمل کردند و همچون شیر موجب نابودی داعش شدند.

در پایان این مراسم از خانواده شهدای دانشگاه و شهدای مدافع حرم تجلیل شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>