جلسه مشترک معاونت توسعه و دانشکده های تابعه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ،مدیران حوزه توسعه، روسا و معاونین امورمالی و اداری دانشکده ها با موضوع ادغام واحدهای اداری مالی و تجلیل از پرسنل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه؛ مهندس بهروز رحیمی ضمن تاکید بر نقش کلیدی کار تیمی و گروهی در اثربخش بودن اقدامات و برنامه های مجموعه دانشگاه ؛ همبستگی و همدلی کلیه واحدهای تابعه را عاملی مهم و اساسی در کسب دستاوردها و موفقیتهای این حوزه و کلیه واحد های مختلف دانشگاه  دانست.

معاون توسعه مدیریت و منابع از انجام اقدامات مناسب و برنامه ریزی شده ای در راستای مدیریت بهینه انبارها ؛ استقرار  زنجیره تامین کالا و خدمات بویژه در خصوص اقلام سرمایه ای؛  تامین مناسب داروهای حیاتی و ملزومات مصرفی استراتژیک پزشکی در سال ۹۸ خبر داد.

مهندس بهروز رحیمی در ادامه تحلیل و بررسی منابع مالی و بودجه ای دانشگاه و همچنین تهیه  و تدوین گزارشات  تحلیلی مختلف را در سال ۹۷ ابزاری مهم در سیاستگذاری صحیح و تصمیم گیری بموقع و موثر دانست.

وی در ادامه پرداخت منظم کارانه پزشکان ؛ اعضای هیات علمی ، کارکنان و همچنین کاهش بدهی پرسنل را از عوامل موثر در حفظ آرامش دانشگاه عنوان کرد و افزود:اگر در این راستا اقدام تیمی و حمایت های همه جانبه مدیران و مسئولین واحد های مختلف دانشگاه نبود قطعا به این دستاورد مهم دست نمی یافتیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: با توجه به وجود تیم مدیریتی و اجرایی قوی در دانشگاه و همبستگی کارشناسی و اخلاقی آنان با یکدیگر میتوان به راحتی از معبر ها در سال ۹۸ نیز گذر خواهیم  کرد.

در ادامه نقطه نظرات و پیشنهادات مدیران حوزه های مختلف معاونت توسعه و معاونین اداری مالی دانشکده های دانشگاه طرح  و بررسی شد.