تقدیر از کارکنان معاونت توسعه و تحول اداری در کارگروه جایزه تعالی

کارکنان معاونت توسعه و تحول اداری در کارگروه جایزه تعالی منابع انسانی دانشگاه تقدیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر سید حبیب‌ا… موسوی بهار در مراسم تجلیل و تقدیر از روسا، مدیران کارشناسان کارگروه جایزه تعالی منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان این مجموعه اظهار کرد: همه در این توفیق نقش داشته اند و کسب این توفیقات نشان می دهد امور دانشگاه در مسیر درست خود و روی ریل پیش می‌رود.

وی بیان کرد: یکی از ایده‌هایی که در حوزه علوم انسانی مطالبه می‌شود تبدیل نیروی انسانی به سرمایه انسانی است و این همان  است که باعث عرق نیروها به حوزه کاریشان می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه سرمایه انسانی مانند سرمایه خانه افراد است گفت: همان‌طور که فرد تمام توان خود را برای بهبود وضعیت خانه و خانواده را مصروف می‌دارد ما نیز برای تقویت این بنیه اثرگذار تلاش کنیم.

وی تبیین کرد: در کشور ما در بخشی از اقداماتی که باید به عنوان بهره‌وری از سرمایه انسانی بررسی می‌شد توفیقات چندانی در بکارگیری از نیروهای ارزشمند بازشنسته صورت نگرفته است در حالی که در دانشگاههای سراسر دنیا جذب افرادی که به سرمایه انسانی تبدیل شده اند بسیار در دستور کار قرار دارد اما معمولا در کشور ما فعالیت بعد از بازنشستگی چندان مرسوم نیست.

دکتر موسوی بهار تأکید کرد: دانشگاه ما در سالی که گذشت چندین رتبه برتر کشوری جذب کرد از این رو همه مدیران دانشگاه و نمایندگان واحدها و معاونت ها و بیمارستانها و شبکه ها شایسته تقدیر هستند و امید است توفیقات آنها در این روند تداوم داشته باشد.

شایسته تقوی مدیر تحول اداری نیز در این جلسه ضمن قدردانی از کارمندان این حوزه عنوان کرد: به رسم یادبود تقدیرنامه هایی برای همکاران تهیه شده که در ادامه تقدیم می‌گردد.

وی با تأکید بر اینکه توفیقات دانشگاه، نتیجه همراهی و همدلی کارکنان است، از حمایت‌های دکار موسوی بهار به عنوان مدیری جامع‌نگر قدردانی کرد.

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش سال نو بیان کرد: لازم است در موفقیتی که امروز حاصل شده تشکر ویژه ای از کارکنان این مجموعه داشته باشم که در کسب توفیقات دانشگاه همگام و همراه بوده‌اند.

وی افزود: هریک از حوزه‌های درمان، آموزش، توسعه و … همه حوزه‌های موفق دانشگاه هستند که می‌توانند الگوهایی  شایسته برای دستگاه‌های اجرایی استان باشند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه دکتر موسوی بهار در انسجام این سازمان نقش بسزایی داشته است گفت: برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات را در سال ۹۸ با همین توان ادامه خواهیم داد و در کنار مدیران بعد نیز پا به رکاب خواهیم بود.

مهندس رحیمی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه منابع سال جاری تحقق صورت گرفته و در تلاش هستیم تا پایان سال اتفاقات خوب بیشتری در این حوزه تداوم یابد.

وی با اشاره به اینکه هر حوزه ای به موفقیت برسد دامنه توفیقات به ابعاد مختلف دانشگاه رسیده و ارتقا می‌یابد تصریح کرد: موفقیت امروز دانشگاه حاصل ۳۵ سال کار مستمر است که از قبل بوده و بعد از این نیز تداوم خواهد داشت.

مهندس جعفر شاهرخی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این جلسه عنوان کرد: بنده از سال ۸۸ ارزیاب جایزه ملی بوده ام و سازمان‌های متعددی را از جمله بیمارستان بعثت، فولادمبارکه و … ارزیابی کرده‌ام.

وی افزود: با احتساب تجربه‌ای که در این زمینه به‌دست آورده‌ام می‌توانم بگویم سازمانی می‌تواند تعالی را در سازمان نشر دهد که رهبران با درایتی داشته باشد و موفقیت امروز علوم پزشکی نشان از تفکر و اندیشه سازمانی مدیران مجموعه دارد.

در این مراسم از دکتر موسوی بهار رئیس دانشگاه، به پاس حمایت‌ها و همراهی در کسب این موفقیت با اهدای لوح قدردانی شد.

در پایان کلیه کارکنان مجموعه، با دریافت لوح و هدیه از دست ریاست دانشگاه تقدیر شدند.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>