بازدید سر زده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان مهر ملایر و پروژه غربالگری و بلوک زایمانی در حال ساخت

مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان مهر ملایر و پروژه غربالگری و بلوک زایمانی در حال ساخت بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه دانشگاه در روز جمعه از بخش ها بیمارستان مهر ملایر و پروژه غربالگری سرطان و تشخیص زود هنگام بیماری های غیرواگیر و بلوک زایمانی در حال ساخت، انبارهای دارویی و ملزومات مصرفی و…بازدید کرد.

در این بازدید ضمن عرض خسته نباید به پرسنل درمانی و خدوم این مرکز، از بیماران دلجویی به عمل آمد واز انبارهای دارویی و ملزومات مصرفی، نحوه انبارداری نوین و… بازدید شد.

در پایان مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه در حال ساخت غربالگری سرطان و تشخیص زود هنگام بیماری های غیرواگیر و بلوک زایمانی بازدید و روند ساخت آن را مورد بررسی قرار داد.