معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت
متن پیام بدین شرح است

لا فَتى اِلاّ عَلِىّ، لا سَیفَ اِلاّ ذُو الفَقار

در سیزدهمین روز از ماه مبارک رجب، مولودی در خانه کعبه قدم بر جهان هستی گذاشت که برهان دین بر خلق بود. یار و یاور مظلومان، که تاریخ را با رشادت‌های مردانه خود در عرصه‌های عبودیت و انسانیت دگرگون ساخت
اینجانب فرا رسیدن سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی(ع)، سالروز طلوع خورشید زندگی اولین اختر تابناک آسمان امـامت و ولایت حضرت امیرالمومنین علی(ع) مظهر علم، عدالت، سخاوت و شجاعت و همچنین روز پدر و تجلیل از مقام و منزلت پدران بزرگوار را به همه مسلمانان به ویژه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای مد ظله العالی، مردم شریف استان هدان و مخصوصا همکاران ارجمندم در دانشگاه علوم پزشکی همدان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بهروز رحیمی

معاون توسعه مدیریت و منابع