معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به شرایط ناپایدار جوی دستوراتی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

با سلام و احترام خدمت مدیران محترم با عنایت به هشدار های سازمان مدیریت بحران در خصوص شرایط ناپایدار جوی و بارشهای سیل آسای احتمالی در دو روز آتی خواهشمند است موارد ذیل را شخصا مدیریت فرمایید:

۱ .تمامی کانالها، راه آبها ، و منحولهای محوطه بیمارستان و راه آبهای پشت بام تمامی بناهای موجود در بیمارستان به لحاظ باز بودن مسیر و عدم گرفتگی احتمالی بطور مکرر و در حین باران کنترل گردد.

۲.در قبل از سطوح شیبدار و رمپها و مسیرهای آبگیر و مکانهایی که احتمال عبور آب وجود دارد چینش گونیهای شن و یا هرگونه موانع مناسب مشابه با ارتفاع کافی پیش بینی گردد.

۳.انبارهای بیمارستان ، داروخانه و انبار دارویی، تاسیسات و موتورخانه ها، زیرزمینها در این چند روز در شیفت و ساعات مختلف کنترل و بازدید گردد.

۴. مسیرهای همسطح با ورودی بیمارستان و یا با اختلاف ناچیز با فضای خارج بیمارستان با موانع یا تدابیر متناسب با شرایط هر مرکز کنترل گردد.

۵. جویهای آب و مسیرهای عبور سیلاب در جوار مراکز بازدید گردد و در صورت لزوم از ظرفیت شهرداری ها ، شوراهای شهر و ستاد مدیریت بحران و سازماهای دیگر تا حد امکان استفاده گردد.

۶.در صورت بروز حوادث حاد و یا بحران احتمالی اطلاع رسانی به ستاد دانشگاه و معاونت توسعه انجام گردد

۷.علاوه بر لزوم آمادگی تیم مدیریت بحران نیروهای انکال در قسمتهایی مثل تاسیسات و خدمات برای دو روز آتی پیش بینی شود