دید و بازدید نوروزی خانواده دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا

مراسم دید و بازدید متمرکز رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با مدیران، کارکنان، دانشجویان و اساتید انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از پایگاه خبری وب‌دا در همدان، در نخستین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی سال ۹۸ خانواده دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در جمعی صمیمانه با هم دیدار کردند.

در این مراسم حاضرین ابتدا ازغرفه‎‌های نوروزی و سفره‌های هفت سین بازدید کرده و سپس در حین پذیرایی و تازه کردن دیدار از احوال هم جویا شدند.

در ادامه مراسم، دکتر موسوی بهار ریاست دانشگاه ضمن تبریک سال نو و بهار نو به ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد دانشگاه در سال گذشته پرداخت.

همچنین کلیپی از مهم‌ترین رویدادها و اتفاقات دانشگاه در سال ۹۷ برای حاضران به نمایش درآمد و اقدامات شاخص هر یک از بخش‌ها در دید عموم عرضه شد.

<2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>