معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

نظام انبارداری نوین باید در انبارهای دارویی،تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی استان اجرایی شود

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع از مراکز بهداشتی و درمانی،مرکز جامع سلامت جدید التاسیس مرحوم امامی، پروژه عمرانی بیمارستان جدید ولیعصر(عج) و انبارهای مختلف  دارویی و تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی تویسرکان با حضور دکتر بیگلری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بازدید کرد.

مهندس بهروز رحیمی ضمن اشاره به اهمیت نظام نوین انبار داری بیان کرد: انبارداری نوین باید در انبارهای دارویی، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی استان اجرایی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تاکید براهمیت مدیریت منابع و مصارف اظهار داشت: مدیران بیمارستان ها،  مسئولین اداری و مالی، کارپردازان، انبارداران نقش بسیار مهمی درمدیریت صحیح منابع، ملزومات مصرفی و دارویی داشته و و باید در برنامه ریزی سال جاری نیر به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

وی همچنین افزود:خرید هدفمند داروها و ملزومات مصرفی حیاتی و استراتژیک همانند سال گذشته برای ۹ تا ۱۲ ماه انجام خواهد شد.

بهروز رحیمی ضمن تاکید بر انبارگردانی مستمر توسط مسئولین انبار ها اظهار داشت: پیگیری و انبارگردانی مستمر انبار های دارویی، ملزومات مصرفی و پزشکی موجب میشود تا اجناس راکد در انبار ها به حداقل برسد و مسئولین انبار ها به این نکته مهم توجه کنند که  در صورت عدم نیازبرخی از تجهیزات، دارو و ملزومات در مراکز خود با معاوضه آنان با مراکز دیگر میتوانند راکد ماندن آن جلوگیری کنند.

وی ضمن بازدید از مرکز جامع سلامت جدید التاسیس مرحوم امامی، طی دستوراتی در خصوص تکمیل و تجهیز نهایی آن اظهار داشت: این مرکز با توجه به تکمیل و تجهیز به موقع، در هفته سلامت سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

مهندس رحیمی طی بازدید از روند ساخت و تکمیل پروژه بیمارستان جدید الحداث ولیعصر(عج) تویسرکان افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تمام تلاش خود را در ساخت و تجهیز این بیمارستان به کار خواهد برد تا در زمان تعیین شده به بهره برداری برسد و خدمات درمانی مناسبی را که در شان شهروندان تویسرکان است ارائه دهد.

وی در پایان از مدیر شبکه بهداشت و درمان و دیگر مسئولین حوزه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان به پاس زحمات بی دریغشان در راستای سلامت مردم، تقدیر کرد.