در مراکز بهداشتی و درمانی استان صورت گرفت:

انبارگردانی در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی استان همدان انجام شد

تیم نظارتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انبارهای مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی استان همدان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی، کریمی معاون مدیریت امور مالی و دیگر کارشناسان حوزه های مختلف معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انبارهای مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی استان همدان بازدید کردند.

در این بازدید ها ضمن تاکید بر تعیین و تکلیف اقلام راکد در انبارها، به مسئولین انبارهای دارویی واقلام مصرفی پزشکی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی استان، نحوه انبارداری نوین آموزش داده شد.