برگزاری اولین جلسه رابطین حامل های انرژی دانشگاه

اولین جلسه رابطین حامل های انرژی دانشگاه با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی منابع، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اولین جلسه رابطین حامل های انرژی دانشگاه با حضور دکتر نیاستی مدیر برنامه ریزی منابع، بودجه و پایش عملکرد و رابطین حامل های انرژی در سالن کنفرانس مرکز همایش های دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر هدف گذاری و برنامه ریزی برای کاهش مصرف و حامل های انرژی در مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاهی در سطح استان همدان در سال ۹۸، در خصوص مراکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان هایی که در سطح استان در سال ۹۶  از نظر میزان مصرف حامل های انرژی، بهینه تر از سایر مراکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی و بیمارستان های استان بودند تقدیر شد.

اسامی مراکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی و بیمارستان هایی که در سال ۹۶ مصرف انرژی مناسب و بهینه ای داشته اند به شرح زیر است:

۱.مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی فرشچیان سینا، بخش روان
۲. مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی شهید بهشتی