بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان از نمازخانه پردیس دانشگاه

دکتر موسوی بهار همراه با دکتر سیما سادات لاری و مدیران دانشگاه، با حضور در نمازخانه پردیس دانشگاه از این مجموعه بازدید و تصمیماتی را به منظور بازسازی نمازخانه اتخاذ کردند.

به گزارش روابط عمومی معوانت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به نقل از مفدا  همدان، دکتر «سید حبیب اله موسوی بهار» ریاست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین «مهدی فاطمی پور» مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مهندس «بهروز رحیمی» معاون توسعه، دکتر «سیما سادات لاری» معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر «حسن زائری لطف» مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه و نیز مسئولین دفتر فنی ضمن حضور در نمازخانه پردیس دانشگاه، از این مجموعه بازدید کردند.

هدف از این بازدید تصمیم گیری برای بازسازی فضای فیزیکی و ایجاد تغییرات در نمازخانه با توجه به حضور دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان در مراسم های مذهبی نمارخانه و نیز میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان از بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تابستان سال جاری بود.

دکتر موسوی بهار در این بازدید با تاکید بر لزوم انجام تغییرات و تعمیرات در نمازخانه پزدیس دانشگاه اظهار داشت: به یاری خدا پس از امتحانات دانشجویان و با آغاز فصل تابستان شاهد انجام این تغییر و تحولات در فضای این نمازخانه خواهیم بود.

ریاست دانشگاه همچنین ضمن بازدید از مجموعه پارکینگ پردیس دانشگاه نسبت به افزایش فضای پارکینگ خودروهای دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان در دو منطقه از مجموعه دستوراتی را صادر کرد.