معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت:

بیمارستان تخصصی دندان پزشکی برای اولین بار در استان همدان به زودی تجهیز و راه اندازی می شود

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در بازدید از بیمارستان سابق آیت اله بهاری شهرستان بهار از تجهیز و راه اندازی بیمارستان تخصصی دندان پزشکی در آن مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع از بیمارستان سابق آیت اله بهاری شهرستان بهار به همراهی دکتر میراسماعیلی رییس دانشکده دندان پزشکی، دکتربه نشان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهار و با حضور برخی از مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مراحل تجهیز و راه اندازی بیمارستان تخصصی دندان پزشکی در آن مرکز بازدید کرد.

مهندس رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن اشاره به ایجاد بیمارستان تخصصی دندان پزشکی برای اولین بار در استان همدان اظهار داشت: بسیاری از بیماران اعصاب و روان از عارضه ها و بیماری های دندان به واسطه بیماری خود رنج میبرند که در هیچ مطب و یا مراکز دندان پزشکی دیگری نمیتوانند از خدمات دندان پزشکی بهره مند شوند.

وی در ادامه افزود: اگر بیمارستان تخصصی دندان پزشکی در استان همدان در موعد مقرر هر چه سریع تر راه اندازی شود، بیماران اعصاب و روان میتوانند در اتاق های عمل این بیمارستان تحت بیهوشی و عمل های جراحی دندان پزشکی ، خدمات درمانی را به بهترین شکل ممکن دریافت کنند.

مهندس بهروز رحیمی همچنین بیان کرد:معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان تمام تلاش خود را در این باب بکار میبرد تا این بیمارستان تخصصی در موعد مقرر راه اندازی و به بهره برداری برسد و بیماران خاص و اعصاب و روان، از خدمات دندان پزشکی این مرکز بهره مند شوند.

در ادامه این بازدید، اتاق عمل ها، بخش استریلیزاسیون تجهیزات و وسایل، اتاق ریکاوری و بخش های مختلف دیگر آن مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و نظرات کارشناسی جهت راه اندازی و ادغام برخی از بخش ها با یکدیگر مطرح شد.